Munar și Secusigiu sunt, încă, în block-start?

Iată că suntem la o etapă înainte de consemna parcurgerea primei treimi din ediția 2019/2020 a Campionatului Județean de Fotbal Arad – Liga a V-a, îar în Seria A sunt două echipe care încă nu s-au desprins de block-start-uri: LUCEAFĂRUL MUNAR și GLORIA SECUSIGIU! Aceste două formații sunt singurele care nu au acumulat nici un punct după disputarea a 9 etape!

Dacă în Seria B, echipele de pe locurile 15 (A.C.S. Villa Gurba) și 16 (Unirea Gurahonț) au 5, respectiv 4 puncte, fiind, încă, legate de restul echipelor, în Seria A, cele două amintite mai-sus par că nu știu că ediția 2019/2020 a început de mai bine de două luni!

Având golaveraje „jenante” (14-47, cei din Munar, respectiv 8-61, cei din Secusigiu!), cele două echipe vor duce greul competiției și nu va fi de mirare dacă una dintre acestea va arunca prosopul chiar înainte de finalul sezonului de toamnă! Nici una dintre colegele de serie nu ar dori asta, pentru că astfel acestea ar fi văduvite de punctele obținute în confruntarea cu echipele care-și dispută „lanterna roșie”, de preferat fiind ca, în cel mai rău caz, retragerea din competiție să se facă DUPĂ terminarea turului, când echipele își vor păstra scorul din tur și vor mai primi și trei puncte „cadou” în retur.

Din punctul de vedere al continuității competiției, mai bine ar fi ca atât Luceafărul Munar, cât și Gloria Secusigiu să se trezească la realitate și să înceapă să joace fotbal, nu să fie doar pe post de „sparring-partner”, într-o competiție oficială, cum este Liga a V-a!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *