Unde este „surpriza etapei”?

      Niciun comentariu la Unde este „surpriza etapei”?

Aruncând o privire peste rezultatele etapei a VII-a din Campionatul Județean Liga a IV-a, constat că îmi este greu să aleg meciul care se încadrează în categoria „surpriza etapei”. Toate scorurile se încadrează, la prima vedere, în sfera normalului.

* Să fie, oare, scorul meciului Pâncota – Ineu (1-4) o surpriză? Numai la prima vedere, pentru că ambele echipe sunt sensibil egale, din punct de vedere valoric, iar Ineul, după cum se vede, ia foarte în serios opțiunea accederii în Play-Off.

* Să fie Glogovăț – Socodor (1-0) o surpriză? Dacă luăm în considerare locurile ocupate la finalul ediției trecute, aproape că aș înclina spre această opțiune, dar fiind martor ocular la acest meci, pot spune că surpriza este numai… pe jumătate! Oaspeții au jucat bine la Vladimirescu, dar echipa antrenată de Marian Trif și Ovidiu Tanasă (a lipsit Călin Dehelean) s-a mobilizat exemplar, pentru a obține cele trei puncte.

* Să fie oare Păuliș – Șimand (4-2) o surpriză? Numai la prima vedere. Echipa lui Dinu Maghici a făcut un joc foarte bun, în fața unei echipe foarte ambițioase, într-un meci cu o primă repriză „de vis”, în care s-au marcat toate cele șase goluri ale unei partide disputate într-un ritm alert. Ca să nu mai spun că gazdele au jucat din minutul 43 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Denis Calancea!

* Să fie Zăbrani – Curtici (1-0) o surpriză? Aș fi tentat să spun că da, dar era de așteptat ca, odată și odată, liderul detașat al „elitei” să clacheze undeva. Și unde putea, dacă nu la o echipă care pare restartată, după ce a ratat podiumul ediției trecute, tocmai în favoarea adversarului de sâmbătă.

Cât privește rezultatele celorlalte două meciuri ale etapei (Felnac – UTA II 5-1 și Beliu – Sântana 1-2), acestea se încadrează perfect în normalul situației, mai ales dacă se are în vedere valoarea competitoarelor.

Așadar, declar că pentru prima dată de la debutul ediției 2019/2020 nu pot alege meciul care să fie „surpriza etapei”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *