Mirajul și atracția celor trei locuri!

      Niciun comentariu la Mirajul și atracția celor trei locuri!

Au trecut șapte etape din ediția 2019/2020 a Campionatului Județean Liga a VI-a („Promoție”) și deja încep să se întrezărească echipele care vor conta în lupta aprigă pentru ocuparea locurilor 1-3 care vor duce în „Onoare”, pentru ediția 2020/2021.

În SERIA A, lider este VOINȚA ZĂRAND, cu 18 puncte (golaveraj: 23-4), echipă care a bătut tot ce a întâlnit în cale, în cele șase meciuri pe care le-a jucat până acum. Din punctul de vedere al șanselor la promovarea în al doilea eșalon județean, lucrurile sunt destul de clare. Asta și dacă echipa din Zărand va dovedit aceeași seriozitate și putere de luptă ca și până acum. Pe locul 2 vine GLORIA L.T. CERMEI II, cu 12 puncte (din 4 victorii și o înfrângere, după cinci meciuri jucate; golaveraj: 19-7), iar pe trei se află surpriza debutului de campionat, MUREȘANA MÂNDRULOC, cu 11 puncte (din 3 victorii, 2 egaluri și o înfrângere în cele șase meciuri jucate; golaveraj: 27-15).

Urmează, în clasament: Progresul Pecica II (golaveraj: 17-9) și Sport Klub Mailat (golaveraj: 13-7), ambele cu câte 10 puncte, apoi un grup de trei echipe cu același număr de puncte, 9: Sporting Șagu (golaveraj: 10-7), Voința Mailat (golaveraj: 14-17) și Victoria Zăbrani II (golaveraj: 10-14). Acestea sunt echipele care, în acest moment, par îndreptățite, datorită punctajului obținut până acum, să spere la locurile promovabile.

în SERIA B, lider este SPERANȚA CHIER, cu 15 puncte (din 5 victorii și o înfrângere, în cele șase meciuri jucate; golaveraj: 30-7), urmată de CRIȘUL CHIȘINEU-CRIȘ II (care are 4 victorii și un egal, după cinci meciuri jucate; golaveraj: 27-4) și NAȚIONAL SINTEA-MARE (care are 4 victorii, 1 egal și o înfrângere, după cele șase meciuri jucate; golaveraj: 16-16), ambele cu câte 13 puncte.

Urmează, în clasament: A.S. Vârfurile, cu 12 puncte (golaveraj: 18-12), Progresul Dieci (golaveraj: 26-9) și Viitorul Caporal Alexa (golaveraj: 14-7), ambele cu câte 10 puncte. Cum echipa de pe locul 7 (Recolta Apateu) a strâns doar 6 puncte, fiind la 4 puncte în urma celor două echipe cu 10 puncte, lupta pentru primele trei locuri adună doar șase echipe (față de cele 8 din Seria A), dar chiar și așa, lupta pentru promovare rămâne în continuare aprigă și deschisă oricărei… surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *